Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u met onderstaand formulier uw auto snel en eenvoudig aanbieden bij auto inkoop Scheffer. Wij nemen na uw inzending direct contact met u op om uw aanmelding door te nemen en u vragen te stellen omtrent de huidige toestand van uw auto. U kunt ook het kentekenformulier op www.autoinkoopbedrijfscheffer.nl gebruiken waardoor we direct alle gegevens over uw auto van het RDW meegestuurd krijgen.

Wij zijn geen intermediairs dus u doet direct zaken met ons. Mocht u ons bod accepteren dan verkoopt u uw auto direct aan auto inkoop Scheffer.

* verplichte velden.

7 dagen per week tussen 09:00 en 22:00

Na het versturen van uw aanmelding nemen wij direct contact met u op om uw aanmelding door te nemen. Als RDW erkend bedrijf kunnen we de belangrijkste autogegevens controleren maar wij willen natuurlijk ook eerst graag even persoonlijk contact met u. Enkele belangrijke vragen die we met u willen doornemen:

Wat is de kilometerstand van de auto die u heeft aangemeld?
Heeft de auto schade
Heeft de auto verborgen gebreken, mankementen of moeten er reparaties gedaan worden
Welk bedrag zou u voor uw auto willen hebben

Houdt u er rekening mee dat we u kunnen vragen om met uw mobiele telefoon enkele foto’s van uw auto te maken en deze middels Whatsapp naar ons toe te sturen.

Als u ons bod op uw auto accepteert maken we direct een afspraak om de auto bij u op te halen. Hier hoeft u niets voor te betalen, dit is namelijk een gratis dienst van autoinkoop Scheffer. Onze autoinkoopspecialist komt op het afgesproken tijdstip en controleert nog eenmaal de auto. Als er geen bijzonderheden worden geconstateerd dan ontvangt u het afgesproken bedrag en RDW vrijwaring. Als RDW erkend bedrijf kunnen wij 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto vrijwaren.